Dullaart Glas, van nul tot nu

historie dullaartOvergrootvader Laurentius Dullaart is de oorspronkelijke oprichter van het bedrijf, nog in Scheveningen.
Het was grootvader Bertus Dullaart die omstreeks 1925 in Leiden de Eerste Leidsche Glassslijperij startte, in eerste instantie als filiaal van zijn vaders bedrijf.

De Eerste Leidsche Glassslijperij groeide na de oorlog uit van ambachtelijke glasslijperij naar glashandel, vanaf 1958 gevestigd aan de Korte Mare.

Volgende generatie

De zoon van Bertus Dullaart, Rob Dullaart, werkte 42 jaar in zijn vaders bedrijf. Hij legde het fundament voor Dullaart Glas anno nu. In 1996 verhuisde Dullaart Glas naar de huidige locatie in Leiderdorp, waar het bedrijf als regionale glasgroothandel een bekende en betrouwbare naam heeft opgebouwd.

Dullaart Glas leunt inmiddels op een kleine eeuw aan opgedane kennis van product en markt die van vader op zoon is doorgegeven.

Huidige situatie

In 1997 nam de vierde generatie Dullaart de leiding: Robin Dullaart nam het stokje over van zijn vader Rob, die tot aan zijn overlijden in 2006 nauw betrokken bleef bij de bedrijfsvoering. Hoewel groei geen doel op zich is, is Dullaart Glas sinds 1997 verzesvoudigd in omzetgrootte. De ambitie van Dullaart Glas is het verder versterken van zijn positie in de handel, maar ook het verbreden van zijn dienstverlening met glasspecialiteiten die invulling geven aan specifieke behoeftes van onze klanten.
Dullaart Generaties