Dullaart Glas, onze werkwijze

werkwijzeOnze dienstverlening gaat verder dan het leveren van een bok met glas. Dullaart Glas zal optreden als betrouwbaar adviseur: met onze jarenlange kennis en expertise zijn we in staat de klant de juiste weg te wijzen in de wereld van glas. Daarbij staat de wens van de opdrachtgever altijd centraal.

Planning en logistiek

Opdrachten van klanten worden nauwkeurig en snel verwerkt. Offerteaanvragen en orders van klanten komen binnen op het bedrijfsbureau waar ze vervolgens direct worden verwerkt. Gelaagd glas en interieurglas zijn altijd op voorraad en daardoor snel leverbaar, maar ook voor het overige assortiment kun u rekenen op tijdige, flexibele levering. In de fabriekshallen van 1.600 m2 wordt glas in alle maten en dikten gesneden en verder bewerkt. Ook specifieke afwerking op maat is mogelijk: ons machinepark bestaat onder andere een uit een volautomatische snijlijn, slijpmachines en een CNC werkstation. De machines zijn ingericht op grote en zware glaspanelen. Onze logistiek is sterk in just-in-time levering en houdt rekening met de planning van onze klanten.

Bereikbaarheid

werkwijzeDullaart Glas is gevestigd op het levendige industrieterrein De Baanderij, vlakbij de A4. Vanaf hier is het eigen transport – Dullaart Glas beschikt eigen vrachtwagens die ook geschikt zijn voor bokkentransport – snel onderweg voor complete levering aan opdrachtgevers.